GEAUTORISSEERD GHIBLI DISTRIBUTEUR

GEVESTIGD IN MEDEMBLIK NH

De Ghibli Stof- & waterzuiger fabriek is in 1968 opgericht in Dorno, Italië.

De naam ‘Ghibli’ is een soort woestijnwind vergelijkbaar met de Sirocco, welke de zuigkracht van de Ghibli stofzuigers  en waterzuigers symboliseert.

Begin jaren ‘70 is het merk Ghibli in Nederland geïntroduceerd door de vader van de huidige eigenaren van Trade-Wind.  Vele jaren is er  met succes gewerkt aan de naamsbekendheid van Ghibli in Nederland.  Dit succes is mede te danken aan de zuigkracht van de Stof- & waterzuigers, maar vooral de prijs- kwaliteits verhouding van de Ghibli machines is in Nederland  goed ontvangen.

Tegenwoordig waait er een frisse wind  door Nederland, waar Ghibli  wordt gedistribueerd door ‘Trade-wind’, dit is een wind die door de VOC gebruikt werd om de kaap te ronden.  Heel toepasselijk voor ons bedrijf gevestigd in de gemeente Hoorn, met een handelsrijk VOC verleden.

Het assortiment van Ghibli reinigingsmachines voor professioneel  gebruik is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, zo kom je nu ook Ghibli tapijtreinigers, Ghibli éénschijfs- schrob/boenmachines én schrob/zuigautomaten van Ghibli in Nederland tegen.

Trade-wind is van mening, dat je Ghibli in Nederland alleen met een grote voorraad aan onderdelen en accessoires goed kan vertegenwoordigen, dus daar zijn wij steeds druk mee bezig.

Onze kracht ligt in onze expertise, wij zullen u dan ook op zo’n manier adviseren dat u het beste uit uw Ghibli machine kunt halen en dat ook jaren kunt blijven doen.

Zoals bijvoorbeeld het simpele gegeven dat u van een Ghibli waterzuiger, het beste ’s nachts de motorkop naast de ketel kunt plaatsen. Zo kan het verdampende vocht nooit bij de motor komen en zal de motor minder snel stuk gaan door corrosie.

Nog een Ghibli tip: Reinig het filter en de ketel van uw stofzuiger regelmatig, zo voorkomt u schade aan de motor (lagers) én blijft de zuigkracht optimaal, bovendien blijft de uitgeblazen lucht van uw Ghibli stofzuiger schoner. Gebruik de Synthetische stofzakken die Trade-Wind  voor Ghibli in Nederland op de markt brengt.

Kortom, met Ghibli wordt Nederland een stukje schoner.